Благотворителни Организации

DMS

DMS

Официален сайт на DMS

DMS е платформата, чрез която може да подкрепите добри каузи като дарите онлайн или изпратите SMS на номер 17 777

В България DMS се осъществява от 2007 г. в партньорство между Български дарителски форум и Фондация BCause, YettelVIVACOM, А1, ЛИНК Мобилити България ЕАД.

Целта на създаването му беше да даде равен и бърз достъп на организации и хора, които инициират кампании, за набиране на средства чрез SMS. Също и да гарантира на дарителите, че всяка от тези кампании е верифицирана предварително и даренията се ползват по предназначение. Не на последно място искахме да осигурим бърз, лесен и удобен начин за даряване. И ако преди 15 години хората бяха скептични да подкрепят каузи през мобилните си телефони, сега повече от половината от тях даряват именно чрез SMS.

През годините Дарителският форум и фондация BCause не спряха да полагат усилия и за търсене на систематична промяна за кампаниите, свързани с лечение на хора. Ето защо повече от 6 години наши представители участваха като членове в Обществения съвет на център „Фонд за лечение на деца“, в различни работни групи към Министерството на здравеопазването и други институции.

През 2015 г. DMS разшири механизмите за даряване чрез възможността дарителите да се абонират за изпращане на месечни дарения чрез SMS, както и да правят дарения онлайн. От тогава надеждни партньори на DMS са Ипей АД и Обединена Българска банка.

От август 2022 г. е добавена още една възможност за онлайн дарителство чрез портала за отворено банкиране на Iris Solution. Иновативните решения на компанията предоставят достъп до електронното банкиране в различни банки през един интерфейс.

Кампаниите, които желаят да ползват DMS, се одобряват от Съветнически борд (Борд). В състава му влизат представители на мобилните оператори, на оперативната SMS система, на компаниите, предоставили интегрирани онлайн канали за дарения и обществени личности.

Ние от CateringsForHope вярваме, че можем да превърнем благотворителноста в нещо желано, отговорно и масово.

„БИНОВИС“ ООД

Всички права са запазени © 2022. | www.cateringsforhope.bg